Swefilmer: Alternativ till Swefilmer 2021

Swefilmer var en piratkopieringssajt där du som användare kunde streama film gratis (men olagligt). De samlade tusentals med titlar under ett tak och hjälpte till att sprida piratkopierat material.

Detta blev skaparna bakom Swefilmer dömda för, och sajten släktes ned. Priset de fick betala var 14 miljoner kronor till staten, samt 2 miljoner kronor till Nordisk film. Det uppkom även att en av huvudmännen hade sysslat med penningtvätt.

Du som användare av streamingtjänster med piratkopierat innehåll bryter faktiskt mot lagen och vi på Streamo.se kommer alltid vilja se en blomstrande filmindustri som kan fortsätta betala löner till alla de underbara människor som står bakom filmerna och serierna vi får åtnjuta för en relativt billig peng.

Topp 5 bästa alternativen till Swefilmer 2021

1. C More

C More är en av de större streamingsidorna i Sverige och har ett enormt utbud som passar de flesta. Allt från filmer, serier men även massvis med sport för den sportintresserade som vill kunna kolla på livesport. Du kan även få in TV-kanaler såsom SVT, TV4, Sjuan till C More.

Pris

  • C More: 109 kr/mån
  • C More TV4: 139 kr/mån
  • C More Mycket Sport: 199 kr/mån
  • C More All Sport: 399 kr/mån

Priserna är marknadsmässiga och priset är inget som sticker ut hos C More – varken positivt eller negativt. Det är marknadsmässigt och vi anser att prissättningen är helt i linje med det värde man får av tjänsten.

Utbud

Utbudet är inte i klass med Netflix men C More, då C More ägs av TV4 så har de massvis med svenska klassiker och om du gillar svenska serier så är C More helt rätt för dig. Om du är sport-tokig så är C More en must-have.

Erbjudande

C More har just nu ett erbjudande att man får prova på 2 veckor gratis när man signar upp genom denna länk. Det gäller enbart om du tidigare inte varit kund hos C More.

Support

Förutom en väldigt stor portal av vanliga frågor och svar (som gör att du enkelt kan få svar på din fråga) så har C More en kundtjänst för de lite klurigare ärendena. De svarar snabbt och är hjälpsamma med stora som små problem.

Användarupplevelse

C More är väldigt lätt att navigera genom och känns intuitiv för dig som användare. Du förstår snabbt hur du ska hitta det du söker och hur du filtrerar dig fram till rätt titel. Du kan, oavsett enhet, snabbt hitta den titel du påbörjat se men inte sett klart utan att behöva spola fram (något som t.ex. är ett problem på SVTPlay).

Du har även bra möjligheter att kolla på film och serier offline. Baserat på vilket paket du väljer kan du streama på en enhet eller flera samtidigt.

C More är helt klart ett grymt alternativ till Swefilmer!

2. Viaplay

Pris

Utbud

Erbjudande

Support

Användarupplevelse

3. HBO Nordic

4. Netflix

5. SF Anytime

Leave a Reply

Your email address will not be published.