Beck-gruppen, med Alex Beijer som ny gruppchef, får ett fall där en 12-årig flicka hittat sin mamma död nedanför trappan i hemmet. Är det en olycka eller ville någon den ensamstående mamman något ont? Det visar sig att familjen lever med skyddad identitet och under utredningens gång tar fallet flera överraskande vändningar. "Utan uppsåt" är den 37:e filmen i serien med Peter Haber som Martin Beck.

En dag råkar en person, som jobbar på förbränningsanläggningen i Stockholm, till sin fasa hitta en kropp på väg in i ugnen bland soporna. Martin Beck får ta hand om det svåra fallet. Han utgår från att ett mycket brutalt mord har begåtts, men han vet inte när, var, eller hur. Hans enda spår är en kodad adress på Internet, från en man som kommer att mörda igen.

 

 

Vart kan man streama Beck?

Beckfilmerna med Martin Beck som huvudkaraktär är en av de mest populära filmserierna i svensk filmhistoria. Hos oss på Streamo kan du hitta vart du kan streama Beckfilmerna idag – så du smidigt kan luta dig tillbaka i soffan och kolla på dessa klassiker.

Streama Beck på Dreamfilm, Swefilmer eller Nya Filmer

Vill du streama Beck på någon av de illegala streamingtjänsterna? Vi på Streamo avråder starkt från detta då det är illegalt att streama filmer och serier på dessa tjänsterna. I dag finns det bra och välutvecklade streamingtjänster med ett brett utbud till rimliga priser, och det finns således inte samma behov att vända sig till de illegala aktörerna.

Du som vill kolla på Beckfilmerna gratis har faktiskt ett alternativ – att använda prova-på erbjudandet som de flesta aktörer idag erbjuder nya kunder.

Hur många Beck Filmer finns det?

I dagsläget finns det 54 Beck-filmer. Utav dessa så är det 38 stycken där Peter Haber spelar Martin Beck. Innan Peter Haber tog över rollen som Martin Beck spelades rollen av Gösta Ekman – totalt medverkade han som Martin Beck i 6 stycken filmer.

Finns Beck på Netflix?

Beckfilmerna har aldrig varit tillgängliga på Netflix.

Finns Beck på CMore?

CMore brukar ha Beckfilmerna. Klicka dig in på en av filmerna ovanför för att se ifall de finns kvar där.

Finns Beck på HBO Nordic?

HBO Nordic har aldrig visat Beckfilmerna.

Finns Beck på Apple TV+?

Apple TV+ brukar också ha Beckfilmer i sitt utbud. Kolla nuvarande status genom att klicka in på någon av titlarna ovan.

Finns Beck på SVTPlay?

Nej.

Finns Beck på Viaplay?

Viaplay brukar ha Beckfilmerna i sitt utbud.

Finns Beck på TV4 Play?

TV4 Play brukar ha Beck att streama online,

Finns Beck på Viafree?

Nej.

Finns Beck på Comhem Play+?

Nej.

Finns Beck på Discovery+?

Nej.

Finns Beck på Amazon Prime?

Nej.

Finns Beck på SF Anytime?

Ja, på SF Anytime brukar du kunna hyra Beck-filmerna.

Finns Beck på Blockbuster?

Nej.

Finns Beck på YouTube Movies?

Ja, ibland finns Beck på YouTube Movies.

Finns Beck på SF Kids Play?

Nej, SF Kids Play är inriktat för barn. Beck är ej inriktade mot barn.

Finns Beck på iTunes?

Ja, iTunes brukar ha Beck att streama eller hyra på sin plattform.

Finns Beck på Disney+?

Nej.

Showing all 8 results